Aanmelden

Inschrijven voor het 5e Kubbtoernooike 2019

Op zaterdag 29 juni vindt alweer het 5e Kubbtoernooike in het werelddorp Schaijk plaats. Het Kubbtoernooike zal wederom gehouden worden op de unieke locatie van charme camping Hartje Groen in Schaijk. Het toernooi zal op recreatieve basis plaatsvinden. Het toernooi wordt gespeeld op gras, op een veld van 5×8 meter, in teams van 3 personen. En uiteraard met de Brabantse gemoedelijkheid en gezelligheid, zoals de afgelopen 4 jaren ook al is gebleken.

WAT IS HET WEDSTRIJDPROGRAMMA:
– 11:00 UUR: ONTVANGST EN AANVANG WEDSTRIJDEN
– ± 17:00 UUR: FINALE EN PRIJSUITREIKING
– AANSLUITEND GEZELLIG NABORRELEN ONDER HET GENOT VAN ….

Wil jij een team inschrijven dan kan dat door onderstaande inschrijfformulier volledig in te vullen! Je ontvangt dan van de organisatie een bevestiging van je inschrijving retour.

De kosten voor deelname aan het Kubbtoernooike willen wij laag houden, zodat iedereen, jong en oud, kan deelnemen. De kosten bedragen € 11,00 per team. Dit dien je per team op de dag van het toernooi bij aanmelding bij de wedstrijdleiding te betalen. Wil je weten waarom wij de kosten laag willen houden en het toernooi toegankelijk voor iedereen, kijk dan op de “Over de organisatie” link op deze website.

Senioren of jeugd team:
Op het Kubbtoernooike wordt gespeeld met één categorie. De enige voorwaarde is dat minimaal 1 deelnemer per team minimaal 12 jaar oud is. De wedstrijdleiding kan in voorkomende gevallen hiervan afwijken.

Kubbtoernooike lang weekend arrangement:
Met de eigenaar van charme camping Hartje Groen is een speciaal lang weekend arrangement samengesteld. Gezellig met zijn allen overnachten op de camping. Dit arrangement bestaat uit:
– Aankomst vanaf vrijdagmiddag 28 juni, eigen tent opzetten of eigen caravan plaatsen op het camping terrein
– Vrijdag 28 juni en/of zaterdag 29 juni overnachten op de camping
Voor de kosten van het overnachten verwijzen wij jullie graag naar de website van charme camping Hartje Groen, www.hartjegroen.com/tarieven De tarieven voor het LAAGSEIZOEN zijn van toepassing. Je dient zelf rechtstreeks op de website van camping Hartje Groen online de campingplaats te boeken. De link naar de boeking website is: https://www.hartjegroen.com/zoeken-en-boeken/ Geef bij het boeken aan dat je op de Bremweide wilt staan, zodat we allemaal gezellig bij elkaar staan. Ook graag in het opmerkingen veld aangeven dat je voor het Kubbtoernooi komt.

Daarnaast zijn er ontbijt en diner mogelijkheden binnen het weekend arrangement:
– Ontbijt buffet op zaterdag en/óf zondag
– Gezellige pizza-avond van de hout gestookte pizza-oven zaterdagavond ná de prijsuitreiking
NB: De details van de ontbijt en diner mogelijkheden worden na boeking, ruim voor het kubbtoernooi weekend, doorgegeven met een mogelijkheid om hiervoor aan te melden.

Ook wij als organisatie willen graag weten wie er overnachten op de camping. Geef in dat geval in het opmerkingen veld onder aan het inschrijfformulier aan dat je wilt overnachten.

Deelname aan het Kubbtoernooike vindt plaats op eigen risico.
De organisatie kan besluiten in voorkomende gevallen eventueel af te wijken van de gestelde 3 deelnemers per team.