De locatie

De locatie voor 2019 is bekend!

Na het succes van het toernooi in 2017 en 2018 en de prachtige locatie die daaraan heeft bijgedragen, heeft de organisatie wederom de charme camping Hartje Groen voor het toernooi in 2019 weten te regelen.

Het 4e Kubbtoernooike zal dit jaar dan ook wederom plaatsvinden op charme camping Hartje Groen (voorheen De Holenberg) in Schaijk. Deze camping omvat 13 hectare met ongeveer 150 toeristische plaatsen van elk minimaal 60 m2. Het is een prachtige locatie midden in de natuur. Vanuit de camping wandel of fiets je zó de Maashorst in, het uitgestrekte grootste natuurgebied van Brabant.

Dat staat natuurlijk garant voor weer een prachtig Kubbtoernooike. Want wij weten ondertussen dat het Kubb spel in combinatie met een mooie, unieke, locatie de sfeer en gezelligheid brengt die wij juist zo waarderen aan dit toernooi.

Zowel voor deelnemende teams als voor bezoekers staat deze locatie volledig open tijdens het 5e Kubbtoernooike. Wij nodigen dan ook iedereen uit op zaterdag 29 juni als deelnemer of als bezoeker. Om een team aan te melden ga je eenvoudig naar de aanmelden pagina. Als bezoeker kom je gewoon voor de gezelligheid een kijkje nemen op de dag zelf, geen probleem natuurlijk. Wie weet wordt je zelfs enthousiast om volgend jaar zelf met een team mee te doen.