Overnachten mogelijk tijdens het Kubb-Toernooike 2016

Wil je volop genieten van de afterparty na afloop van het Kubb-Toernooike op 16 juli?
En je daarbij niet druk te hoeven maken over de thuisreis?
Of wil je juist extra uitgerust op het toernooi verschijnen?

Dan hebben we een leuke extra voor je tijdens het Kubb-Toernooike van 2016!
De eigenaar van de locatie van het toernooi, camping De Maashorst, biedt speciaal voor deelnemers aan het Kubb toernooi de mogelijkheid voor verblijf op de camping in het weekend van 16 juli 2016. Voor een bedrag van € 17,50 per nacht kan een caravan (of tent) worden geplaatst op een van de standaard camping staanplaatsen.

Camping-DeMaashorst-14

Wil je gebruik maken van deze aanbieding, dan kun je dit aangeven bij het aanmelden op de “Aanmelden” pagina van deze website. Geef daarbij duidelijk aan welke dagen je gebruik wilt maken van deze camping optie. De organisatie zal dan de beschikbaarheid checken bij de camping eigenaar en een terugkoppeling geven over de beschikbaarheid. Daarbij geldt, vol=vol !!