Aanmelding voor het Kubb-Toernooike van 2016 is geopend!

De organisatie is alweer volop bezig om na het fantastische eerste toernooi van vorig jaar het twéde Kubb-Toernooike te organiseren. Op zaterdag 16 juli vindt weer het jaarlijkse KUBB-Toernooike in het werelddorp Schaijk plaats. Het Twéde Kubb-Toernooike zal gehouden worden op de unieke locatie van camping De Maashorst in Schaijk.

WAT IS HET PROGRAMMA:
–  10:00 UUR: AANVANG 1STE POULEWEDSTRIJDEN
–  
± 19:00 UUR: FINALE EN PRIJSUITREIKING
– 
AANSLUITEND EEN FEESTAVOND MET GEZELLIGE FEESTMUZIEK TOT….

DE INSCHRIJVING IS VANAF NU GEOPEND!!
Wil jij een team inschrijven dan kan dat door het inschrijfformulier volledig in te vullen dat je kunt vinden onder de link “Aanmelden” op deze website. Je ontvangt dan van de organisatie een bevestiging van je inschrijving retour.

De kosten voor deelname aan ons Kubb toernooi willen wij laag houden, zodat iedereen jong en oud kan deelnemen. De kosten bedragen € 11,00 per team. Dit dien je per team op de dag van het toernooi bij aanmelding bij de wedstrijdleiding te betalen. Wil je weten waarom wij de kosten laag willen houden en het toernooi toegankelijk voor iedereen, kijk dan op de “Over de organisatie” link op deze website.