De locatie van 2016

De locatie van het Kubbtoernooike van 2016!

In 2016 vond het Kubb toernooi plaats op wederom een unieke locatie in het prachtige werelddorp Schaijk. Op camping De Maashorst was een prachtige nieuwe locatie gevonden. Deze locatie bood ons voldoende groei mogelijkheden en voorzag in alle faciliteiten die ons Kubb toernooi nodig had. Onderstaand is een impressie van de locatie te zien.

MAASHORST 1

MAASHORST 2

De locatie is gelegen direct aan een prachtig meer met zandstrand en een zeer mooi grasveld met voldoende beschutting van bomen. Zo kon wederom het toernooi op een prachtige manier worden opgebouwd, zodat deelnemers wederom hebben ervaren waarom Kubb zo’n mooi spel is. Doordat de locatie zich op een grote camping bevond, konden ook deelnemers die graag een nachtje (of meerdere) wilden overnachten hier terecht. Deelnemers konden dan ook zorgeloos het afsluitende feest van het Kubbtoernooi bijwonen. Op deze locatie vindt overigens ook jaarlijks een grote Breakout Run plaats, dus dat zegt genoeg.

De locatie van het Kubb toernooi 2016 was:
Camping De Maashorst
Palmstraat 7
5374 PC Schaijk

De Maashorst map