Het aftellen is begonnen…

Vandaag exact over 3 weken is het zover! Dan vindt het 2e Kubbtoernooike alweer plaats. Even een korte tussenstand voor het aantal deelnemers tot nu toe. Dit zijn er nu al 37! Wij zijn hier natuurlijk zeer blij mee en hopen op een totaal aantal teams van tussen de 40 en 50. Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan nu… Een team bestaat uit 3 personen en kun je gemakkelijk aanmelden op deze site op de aanmelden pagina.

Het toernooi terrein ligt er prachtig bij en wij zijn ervan overtuigd dat de velden er leuk en gezellig bij komen te liggen. Ook zal tijdens het toernooi weer sfeervolle muziek klinken en is er voldoende gelegenheid om tussendoor wat te eten en drinken. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vertier om de velden heen. Zo is er een speeltuin voor kinderen en kan er zelfs gezwommen worden in de grote zwemvijver die bij de velden ligt. En dan natuurlijk nog het spectaculaire HIGHLAND KUBB. Hiervoor zal tijdens het toernooi een aparte competitie komen te lopen, waar elk team zich in de ochtend voor kan aanmelden. Wij nodigen dan ook iedereen uit om zich alsnog aan te melden of tijdens het 2e Kubbtoernooike een kijkje te komen nemen. Het toernooi vindt plaats op 16 juli bij de Schaijkse camping De Maashorst. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Maar pas op… wie weet wordt jij dan ook besmet met de Kubb koorts en wil je volgend jaar zeker meedoen. Je bent gewaarschuwd.

kubb-inanutshell

MAASHORST 1