Spectaculaire Highland kubb tijdens Kubbtoernooike 2016

Zoals jullie op deze website al eerder hebben kunnen lezen wordt het jaarlijkse Kubbtoernooike aangevuld met telkens een gekke en leuke activiteit. Voor 2016 is deze activiteit nu bekend!

Dit jaar heeft de organisatie van het Kubbtoernooike op 16 juli bij de Schaijkse camping De Maashorst een bijzondere activiteit bedacht. Geïnspireerd door de spectaculaire en stoere Break-Out Run, op dezelfde locatie, zijn de prikkels ontstaan voor de organisatie van het Kubbtoernooike. Met termen als stoer, zwaar, heftig en uitdagend in het achterhoofd is nagedacht over een mogelijke relatie met het Kubb spel. Al snel kwamen stoere Vikings in gedachten voorbij en zo is de extra bijzondere activiteit voor 2016 geboren. Het zogenaamde HIGHLAND KUBB!!

Elk senioren team heeft tijdens het Kubbtoernooike de gelegenheid om zich stuk te bijten op het speciaal voor dit toernooi gemaakte reuzen Kubb spel. Dit spel bestaat uit een reuze replica van het Kubb spel, waarin alle blokken, werpstokken en de koning in groot formaat handgemaakt van hout zijn vervaardigd. Voor jullie informatie… de koning weegt maar liefst 29,7 kilo!Highland Kubb 7

Om alvast in de stemming te komen heeft de organisatie een eerste test uitgevoerd met het HIGHLAND KUBB spel. Even oefenen, maar dan gaat het zeker lukken. Onderstaand een indruk van het testen en de omvang van het HIGHLAND KUBB spel.

Highland Kubb 1Highland Kubb 4

Wil je ook deelnemen aan het Kubbtoernooike op 16 juli 2016 en durf jij de uitdaging aan om ook het HIGHLAND KUBB spel te spelen met jouw team? Meldt je dan met een team (3 personen) op de aanmelden pagina op deze site (www.kubbtoernooike.nl)

Of durfde nie misschien