Uitslag 2019

Uitgelicht

 1. Weekendnomads 2
 2. Wooden King
 3. KUBBmennekes 382795624
 4. KUBB’ers
 5. Weekendnomads 1
 6. Ketsmis!
 7. Docus de Bas
 8. ProcessieKUBB
 9. KUBBmennekes 382795623
 10. Suc6 is een keuze
 11. Swizzle Sticks
 12. De KUB Kings
 13. t Ronde Stukske
 14. Weekendnomads 3
 15. JansKUBBteam
 16. De KUBB Kitty’s
 17. De KUBB eraf
 18. 3 Musketiers
 19. Feestneuzen
 20. Vorig jaar waren we beter 1
 21. Vorig jaar waren we beter 3
 22. Ik heb unnu splinter in munnu KUBB
 23. De Sosefjes
 24. Welke KUBB-maat heb jij
 25. 250 jaar vd Heijden team 2
 26. Laatbloeiers
 27. Minimaal eerste
 28. De Harde Kern
 29. Familie vd Heijden 250 jaar team 1
 30. Vorig jaar waren we beter 2

Nog maar een paar plaatsen beschikbaar

Uitgelicht

Over 16 dagen is het zover. Dan vindt alweer het 5e Kubbtoernooike plaats op charme camping Hartje Groen. Ondertussen staat de teller van het aantal deelnemende teams op 32. Dat houdt in dat er nog slechts 8 plaatsen vrij zijn!

Heb jij zin in een gezellige, ontspannende dag en wil je kennismaken met het Kubb spel of ken je het spel en wil je graag meedoen, dan kan dat nog. Meldt je dan aan op deze website met een team van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Evenals voorgaande jaren is het ook mogelijk om te verblijven op charme camping Hartje Groen, tijdens het Kubb weekend. Voor meer informatie kun je naar de aanmelden pagina op deze website.

Inschrijving Kubbtoernooike 2019 geopend!

Uitgelicht

De organisatie is alweer in volle gang voor het 5e Kubbtoernooike. Op zaterdag 29 juni 2019 vindt het jaarlijkse Kubbtoernooike in het werelddorp Schaijk weer plaats. Na een prachtig toernooi vorig jaar zal het toernooi wederom plaatsvinden op de locatie van charme camping Hartje Groen in Schaijk. Een heerlijke locatie die garant staat voor gezelligheid, lol en ongedwongen Kubb spelen.

HET PROGRAMMA VOOR 2019:
–  11:00 UUR: ONTVANGST EN DAARNA AANVANG WEDSTRIJDEN
–  ± 17:00 UUR: FINALE EN PRIJSUITREIKING
–  AANSLUITEND GEZELLIG NABORRELEN ONDER HET GENOT VAN ….

DE INSCHRIJVING IS VANAF NU GEOPEND!!
Wil jij een team inschrijven dan kan dat door het inschrijfformulier volledig in te vullen dat je kunt vinden onder de link “Aanmelden” op deze website. Je ontvangt dan van de organisatie een bevestiging van je inschrijving retour.

Save the date: Kubbtoernooike Schaijk op 29 juni 2019

Uitgelicht

Na een fantastisch Kubb toernooi in 2018 op het mooie terrein van charme camping Hartje Groen in Schaijk, zijn de voorbereidingen voor het toernooi van 2019 weer in volle gang. Dit jaar zal het Kubbtoernooike plaatsvinden op zaterdag 29 juni 2019. De locatie is wederom charme camping Hartje Groen in Schaijk.

Wij zijn zeer blij dat we ook dit jaar het toernooi weer plaats vindt op deze toch wel unieke locatie in Schaijk. Vorig jaar hebben wederom een behoorlijk aantal Kubb deelnemers gebruik gemaakt van het speciale Kubb arrangement, met o.a. overnachting op de camping, een goed verzorgd ontbijt en uiteraard een grote dosis gezelligheid. Daarmee zijn deze deelnemers rustig aan de toernooi dag kunnen beginnen en is deze vooraf gegaan aan een gezellige avond op de camping in een ontspannen sfeer. Precies zoals dit ook in de doelstelling van het Kubbtoernooike past, ongedwongen gezelligheid voor alle leeftijden (zie ook de webpagina Over de organisatie).

Dit jaar heeft de organisatie besloten om door te borduren op het geslaagde toernooi van vorig jaar. Wederom stimuleren wij teams om gebruik te maken van de overnachting mogelijkheden in het weekend van het Kubbtoernooike. Om dit nog extra te stimuleren en zo meer teams te laten ervaren hoe gezellig een dergelijk weekend is, is de organisatie een speciale vrijdag avond activiteit aan het voorbereiden. Hoe dit er uit gaat zien, blijft nog een verassing.

Voorinschrijving:
Vorig jaar was het maximaal aantal deelnemende team gesteld op 40. Om de gezelligheid en sfeer van het Kubbtoernooike te behouden, zijn wij van mening dat dit wederom niet moet worden verhoogd. Daarmee zijn wij ons ervan bewust dat we mogelijk teams die graag deel willen nemen moeten gaan teleurstellen. Voor het komende Kubbtoernooike gaan we ook weer de teams die in voorgaande jaren hebben deelgenomen de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een voorinschrijving. Al deze teams zullen binnenkort een mail van ons ontvangen met de mogelijkheid om in te schrijven, voordat de online inschrijving op de website opengezet wordt. Uiteraard wordt hieraan wel een maximum periode gekoppeld, namelijk 2 weken. Op deze manier willen wij de deelnemende teams van voorgaande jaren de mogelijkheid bieden om plaatsing op de reserve lijst te voorkomen en deelname voor 2019 te garanderen. Na deze periode van 2 weken, wordt de inschrijf mogelijkheid op de website (
www.Kubbtoernooike.nl) open gezet voor iedereen. Op volgorde van inschrijving wordt gewerkt naar het maximum van 40 teams.

De voorbereidingen van het toernooi in 2019 zijn dus in volle gang en wij zien uit naar weer een zeer gezellig en geslaagd toernooi. Wil je meer weten, bezoek dan regelmatig onze website en houdt de nieuwsberichten in de gaten.

De organisatie van Kubbtoernooike.nl 2019